Hodvábne gumičky a tri jednoduché účesy s nimi

hodvábne gumičky

Drahé moje kučierky, tak ako všetko aj v obyčajných gumičkách sa curly girl metóda líši. Kučery neobľubujú len tak nejaké gumičky, najviac sa im páčia hodvábne či saténové. Kučery jednoducho vždy potrebujú niečo viac.

Tie moje sú od @scrunchie_by_terrie a sú v krásnych farbách (sama som si farby vyberala) a na slniečku sa lesknú. Skratka pohladenie pre ženský pohľad a dušu.

Gumičky obalené v hodvábnej/ saténovej látke sú šetrnejšie k vlnkám či kučerám. Vlasy sa do nich toľko nemotajú a hodváb ani elastický satén netrhá vlasy. Týmito gumičkami si viete vytvoriť krásne účesy cez deň ale aj ochrániť vaše vlásky počas noci.
Ja som Terrie poprosila, aby mi do balíčku pribalila dve veľkosti.

3 jednoduché účesy s hodvábnymi gumičkami:

Prvý účes:
Tento je môj najobľúbenejší. Nosievam ho často počas dní, pretože mi vlasy nepadajú do tváre a ja sa viem naplno venovať svojej práci – foteniu.
Vytvoríte ho jednoducho tak, že si vlasy v hornej časti oddelíte od spodných a vzadu jednoducho uchytíte gumičkou.
Môj tip: Vlasy neťahajte ale majte ich jemne povolené, vrch hlavy bude vyzerať objemnejšie. Nedbalé malé kučierky okolo tváre, ktoré gumička nezachytila, jednoducho priznajte. Budete pôsobiť rozkošne. 🙂

hodvábne gumičky

Druhý účes:
Tento účes pozná snáď každá žena a je záchranou, keď jednoducho vlasy nemajú svoj deň. Nedbalý drdol je presne to, čo viete zo svojich kučier vytvoriť. Kučery drolu dodajú objem a kde tu vypadnutá kučierka bude pôsobiť ako zámer a nie ako nedostatok.
Môj tip: Na tento účes používam hneď dve saténové gumičky, jednou si vytvorím drdol a ďalšou, ktorú už volím tak, aby mi ladila k oblečeniu, pretože ju bude vidieť, prichytím neposedné vlasy okolo drdola.

Tretí účes:
Tento účes je veľmi podobný ako ten prvý. Avšak s malou obmenou. Opäť si oddelím vrchnú sekciu vlasov od spodnej, vlasy si prevlečiem jeden krát cez gumičku a na druhé prevlečenie sa zastavím v polovici, aby som si vytvorila mini drdolček.
Môj tip: Na tento účes som opäť použila dve gumičky, cez jednu som prevliekala vlasy a druhá sa na drdol nasadí ako “ozdoba” (plní však aj funkciu fixátora, aby sa vlasy nevyvliekli a minidrdol držal na mieste)

Tieto účesy máte hotové v priebehu dvoch minút, sú veľmi jednoduché a pritom s týmito lesklými farebnými gumičkami, tak efektné.

Nosievaš aj ty jeden z účesov? Alebo ktorý sa ti páči najviac?

PS: vlasy na fotkách majú tri dni, resp. tri noci za sebou… 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.